tisdag 20 september 2011

boende som är en verksamhet...

...gillar jag. Idén med att bo och arbeta hemma och att kunna tjäna pengar på sitt boende gillar jag också! Fastighet och verksamhet.

Den här fastigheten tycker jag också om för att de har lyckats förvandla en av alla dessa stora outnyttjade lador till boende. Engelsmännen är duktiga på att göra fina bostäder av gamla stall och ladugårdar. Skillnaden är ofta att deras byggnader är av sten. Har du sett TV-serier som "En plats på landet" så vet du vad jag skriver om.

Åsa Jutegårdsväg 148, Åsa Kungsbacka. Här får du boende och vandrarhem:


"Jordbruksfastighet med underbart läge nära havet med hela 11,5ha mark! På gården finns bland annat ett nybyggt vandrarhem om ca 400kvm, boningshus om ca 170kvm, ladugårdsbyggnad om ca 225kvm och två mindre hus om ca 30kvm vardera. "
Verksamheten som bedrivs på fastigheten idag heter Bygården - Sköna Gröna Rum och hemsidan hittar du här.
"Nu kan Du boka Ditt boende hos oss. Härliga rum i skön miljö, rejäla sällskapsytor och mysiga uteplatser ger en sant avkopplande semester. Närheten till Åsas stränder, promenader & naturreservat gör läget perfekt för uteaktiviteter. Den egna trädgården erbjuder också plats för avkoppling och fest med familj & vänner."
Bygården erbjuder också trädgårdsdesign, pysselkvällar, dyk-kurser i samarbete med Åsa Dykcenter och en butik med "vackra ting och sköna blomster".

Fastigheten då? Här kommer några bilder.

fint kök i vandrarhemmet
mer av köket, härligt inrett
vandrarhem interör
underbart fint för att vara vandrarhem!
en del av trädgården och växthuset
det egna huset är ju inte så charmigt - men fint inuti
Kanske är det här inte det finaste huset och priset är återigen - högt. Men du får möjlighet att bedriva verksamhet och du får många kvadratmeter boende för pengarna. En trädgård och växthus som säkert är roligt för den trädgårdsintresserade. En egen fotbollsplan och närhet till havet. Ja, det är i alla fall en stark kandidat till finaste fastigheten!

Bilder som enligt Google visar stränder vid Åsa:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...