tisdag 25 oktober 2011

bo på herrgård eller slott

... är få förunnat. Men faktiskt kan du också bo på slott eller herrgård ibland. Kolla t.ex. hos Countryside Hotels:

"Våra hotell är inga vanliga hotell. Det är herrgårdar, värdshus, gästgiverier och slott som genom tiderna bebotts av kungar och adelsmän, konstnärer och potentater. Dessa kulturskatter har bevarat så att vi idag kan njuta av de magnifika byggnaderna, den fantastiska naturen och historiens vingslag under en weekend hos oss."
Unna dig att sova i en lyxig hotellsäng, äta frukost i matsalen och strosa runt i slottsparken. Känn dig som en slottsägare för en helg. Men slipp alla renoveringar och oro över hur dessa skall finansieras. Låter väl bra? Lyx är härligt ibland!


Vad sägs om:


Här finner du alla slott och herrgårdar du har att välja på hos Countryside Hotels.
Det enda jag har bott på av de hotellen är Hestraviken - vilket kan varmt rekommenderas. De andra återstår att prova!
Hestraviken
Detta spa kan du hyra helt för dig själv en timma
Det här paketet rekommenderas:


"Avsluta arbetsveckan med lite fredagsmys, checka in, koppla av i vår relaxavdelningen, njut av god mat, dryck och varandras sällskap.
Fredagsmys paketet inkluderar en övernattning, fyrarättersmiddag med fördrink och kaffe, en timme i vår relaxavdelning med massagepool och bastu, champagne på poolkanten samt stor lantfrukostbuffé."

Och du skall bo här


Bjertorps Slott har jag ätit middag många gånger - superbt!

Bjertorps Slott
Dock är det som med alla de här slottsbokningarna. Se till att du verkligen bokar i huvudbyggnaden, i det stora huset. Annars riskerar du att bli placerad i nån flygelbyggnad, stall eller barack någonstans - och det är ju inte sak samma! Skall man bo på slott så skall man! Och har man nu inte råd att köpa ett eget slott så njut en helg (om du nu har råd med det...)   ;)

Ha en bra helg!

(Alla bilderna lånade från Countryside Hotels och Hestraviken, men jag tror inte att de hade något mot det...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...