måndag 31 oktober 2011

en osåld hästgård till

har inte heller Stålebovägen 8, Jonsered Lerum sålts?


Enligt Booli är nu status:


Not: nu såld enligt Booli:Kanske har de bytt mäklare och vi får snart se hästgården till salu igen? Enligt Booli har det funnits två annonser. Bjurfors har haft fastigheten till salu först i 67 dagar och sedan i 11 dagar. (Tydligen skall inte mäklarfirmorna får fortsätta lägga till och ta bort annonser för att dölja hur många dagar de faktiskt har legat ute till försäljning har jag läst någonstans.)

Så varken denna dyra hästgård eller den andra dyra hästgården i Lerum, Grindstugan, finns nu till salu? Kanske ligger det något i att det är svårt att sälja hästgårdar. I alla fall i den prisklassen. Eller de kanske bytte med varandra? Eller bytte mäklare?

Men ägarna till de här hästgårdarna skall inte vara så nedslagna, det finns andra svårsålda objekt också. Di.se rapporterar om de "hetaste slotten och gårdarna" - varav många dyra fastigheten är osålda. En annan artikel handlar om "Sveriges mest svårsålda kåkar", där det finns hus som varit till salu i mer än fyra år. När jag ska leta upp en av hästgårdarna i artikeln på mäklarens sida finns den dock inte på marknaden längre. Gissar att mäklaren tyckte artikeln var dålig reklam.

Även Hedevägen 18, Kinna Mark har tagits bort från marknaden efter bara 28 dagar utan att ha sålts?Not ovan sålt enligt Booli:Däremot har det (alldeles hopplösa?) renoveringsobjektet på Danska Vägen i Fritsla sänkts med 45 000 kr. Jag skulle nog inte rekommendera ett köp i alla fall. Är du ändå intresserad så bjud 50 000 kr, du får det nog...Och om du vill köpa ett riktigt billigt hus har Di.se en artikel om "Här är kåkarna du kan få för 100 000 kr". Billigast på Hemnet just nu.

Tydligen är det bara i London priserna stiger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...