fredag 21 oktober 2011

ljuvliga hästgårdar

Hos Skeppsholmen Fastighetsmäkleri/Sotheby's International reality har jag hittat några alldeles underbara hästgårdar i Skåne. All information finns här.  Idag skriver jag inte så mycket utan kopierar bara mäklarnas text. Njut av bilderna och Skånes vackra sommarlandskap. Så struntar vi i om dessa hästgårdar är osäljbara på dagens bostadsmarknad och de - trots det - höga priserna.

Flyganett - Praktfull hästgård, Sörby, Flyganättsvägen 63-0,
435 m2 , 12 500 000 kr/bud

"En solid bostad i herrgårdsstil men ändå med enkla och rena proportioner. Där en öppen entré, vackra kakelugnar tillsammans med inbyggd veranda och den magnifika stora salen ger hemmet karaktär. Allt vackert, representativt och mycket stilfullt renoverat. "


Charmig trelängad gård i Räng, Rängs Sand, Sandsvägen 36,
9 rum / 251 m2, 10 900 000 bud.

 
"Gården har två boningslängor i vinkel samt en stallbyggnad, vilket skapar en riktig U längad gård med vacker innergård i prunkande grönska."
Albertslunds Gård - en idyll på Österlen, Löderup Rännegatan 263-29,
150 m2, 6 500 000 kr/bud

"En utsökt bostad med bekvämt svängrum. Två lägenheter för njutning och rofylld avkoppling. Stall och loglängor. Till detta ett poolområde med stenlagda uteplatser och klängande vinrankor som närmast för tankarna till den franska Medelhavskusten."


Enastående fyrlängad gård på Österlen, Hammenhög Hannas 1110,
5 rum / 140 m2, 4 700 000 kr/bud


"Med fritt läge i Hannas på Österlen, ligger denna enastående fyrlängade skånegård från år 1817 där innergårdens kullerstensbelagda, slutna rum ger kontrast till det öppna landskapet. Hela gården, ifrån boningshus till stall- och loglängor, är totalrenoverad under de senaste 15 åren och karaktäriseras av en lantlig och ombonad miljö med en mängd originaldetaljer och smakfulla materialval. "Det finaste huset idag, eller finaste hästgården var nog Albertslunds Gård - titta mer på bilderna på den annorlunda och ljuvliga inredningen så får du se själv. Här hade jag gärna tagit alla möbler och all inredning på köpet! Så är det ju inte helt fel att bo i närheten av Sandhammarens strand heller...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...