torsdag 6 oktober 2011

prydligt vitt hus på hästgård

det här vita huset och hästgården är så prydliga så bilden nästan ser målad ut. För det kan väl inte vara Photoshoppat? Så får väl inte mäklare göra? Nej vi föredrar att tro att det verkligen är så här fint:

ser nästan inte riktigt ut?
Fastigheten ligger på Ängavägen 161, Annelöv Landskrona :


"Drömmer du om ett underbart hus på landet och samtidigt ha dina hästar utanför dörren? Möt lugn och ro i det skånska landskapet och få en ny underbar livsstil. Här finns ett boende för dig med krav. Modernt, exklusivt, lantligt och med låga driftskostnader - den perfekta kombinationen!"
Fler bilder kommer nedan och här:

välkrattat och inte ett ogräs i sikte här inte
ridpaddocken
hela gårdsbilden inkl skrittmaskin
även interiören och den vita inredningen matchar förväntningarna
även om jag personligen har lite svårt för de snedtak som det ju blir i de här skånska husen
stallet, smart lösning på problemet med för lågt i tak och skönt för hästarna att slippa galler
Nuvarande ägare till hästgården Ängavägen 161 har ett företag som heter Lavaletto. På hemsidan kan du läsa mer om företaget, ägaren, gården och hästarna. Där kan du även läsa att det har gjorts ett "Hemma-hos-reportage" (lämpligt nog just till försäljningen?) som kommer att visas i Sköna Hem. Bilder från plåtningen fins här, men de får inte kopieras så det har jag inte gjort.

kustnära läge skriver mäklaren, för nära Landskrona kan man också säga
Att bo i utkanten av Landskrona förefaller inte helt rätt om du vill skicka dina barn till närmaste skola "Stora problem i Landskronas skolor". Staden har en del andra problem också "Vi och dom i Landskrona".
"Landskrona har sedan början av 1990-talet genomgått dramatiska förändringar. Kommunen har en förhållandevis hög andel utlandsfödda liksom många invånare utan arbete."
"...bostadssegregationen de senaste åren har gått mycket snabbt.
– Det har medfört att det har byggts upp en ”vi-och-dom-känsla”. Allt fler möter allt färre med annan bakgrund än de själva har..."
Att jag tog rätt på fakta om Landskrona beror på att min egen familj för ett antal år sedan funderade på att flytta ner till Skåne och köpa en hästgård. (Väder-)Klimatet verkade mycket bättre än i Västra Götaland - men det politiska/mänskliga klimatet runt Landskrona verkade inte bättre. Fast det var ju bara min tolkning av skriverierna, sannolikt trivs många människor som bor i närheten av Landskrona väldigt bra och man ska inte tro på allt som tidningarna skriver!

Flera fantastiska hästgårdar och hemma-hos-reportage:

Några av de artiklar som företaget Lavaletto har gjort för hippson.se passar på den här bloggen eftersom de handlar om fantastiska hästgårdar, så jag lånade länkarna här:

Bildspel: Hemma hos Niklas Arvidsson

Bildspel: Grevalundagården/Peder Fredricson

Bildspel: Hemma hos Tobbe Larsson

Bildspel: Hemma hos Piia Pantsu

Bildspel: Hemma hos familjen Lindelöw

Bildspel: Hos Jan Brink på vackra Tullstorp

Bildspel: Hemma hos Gretzer

Bildspel: Hemma hos Claes Lendrop

Tja, njut och dröm om de finaste husen på de finaste hästgårdarna! Och om det nu är svårt att sälja hästgårdar just nu så har ju denna marknadsförts extra mycket (vilket också jag nu har hjälpt till med kanske?).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...