onsdag 2 november 2011

köp kändisens hästgård

att en kändis nu säljer sin hästgård kan du läsa i bl.a Aftonbladet "Nu kan du bo som Ola Rapace". Om det nu känns viktigt?


"Nu är skådespelaren Ola Rapaces lilla hästgård utanför Sigtuna till salu. Huset är på cirka 130 kvadratmeter och tomten med hästhage på ungefär 7 500 kvadratmeter."
Borde väl vara den här gården då? Hasselbacken 732, Märsta, Pris
3 950 000 kr eller bud, Typ Hästgård, 1 ½ plan, Antal rum 5, Boarea ca 135 kvm
Tomt 7580 kvm, Byggår 1909:

Som hästgård betraktat var det ju inte så imponerande men huset var snyggt inrett. Kanske lite manligt kalt - inga prydnadssaker och lull-lull där inte. Mer rå betong och djurhudar liksom.
 "Men frågan är om Ola Rapace, 39, får tillbaka pengarna. Utgångspriset är satt till 3,95 miljoner kronor."
Han köpte tydligen gården för knappt ett år sedan för 4,2 miljoner kronor. Tror det blir svårt att få igen det. Men han kanske har råd, se här. I den här videon berättar han motvilligt att han har flyttat till landet och dementerar allt som Aftonbladet skriver om honom - TV4 Play "Ola Rapace skall leva lantliv".

Men han tröttnade alltså ganska snabbt... Förstår det, det kan bli ganska ödsligt ute på landet om man är en festprisse. Fast å andra sidan är det inte så många frestelser för den som är lättlurad.


Rida kan kändisen tydligen "Ola Rapace rider Stjärnornas hoppning i Globen". Men sen blir det ett avhopp "Färdighoppat för Ola Rapace".

Han är fyra på listan över "Männen som svenska kvinnor vill ha" enligt MåBra. Så han kanske inte behöver attributen vita ridbyxor och egen hästgård i alla fall? Artikeln fortsätter:
"Medan skådespelare och artister är snyggast enligt svenska kvinnor är det de händiga männen som man vill stadga sig med.
Tre stycken tv-snickare finns med på topp tio – ”Bygglovs-Matte” Carlsson, Björn Christiernsson från Äntligen Hemma och Anders ”Arga snickaren” Öfvergård."
Japp, hästgården och hästarna kan vi kvinnor köpa själva. Men en man som är både sexig och händig är ju inte helt fel att ha?
och rida kan han (Bygglovs-Matte) också:

Not 2013-01-05: såld enligt Booli:2 kommentarer:

  1. Jag skulle kunna tänka mig att bo på Ola Rapaces hästgård... men lite dyrt är det...

    SvaraRadera
  2. ja, förutom "kändisvärdet" var det väl ganska dyrt? ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...