lördag 3 december 2011

större egendom med fint hus

en del hus liksom bara ber om att bli omhändertagna? Eller? När jag ser sådana här fantastiska gamla hus stå tomma så kliar det i fingrarna att få sätta igång att göra hus, trädgård och omgivningar fina!

Stora Ettarp, Åled Halmstad, 14 000 000 kr, Gård, Boarea 300 m², Biarea 188 m², Tomtarea 1 034 060 m², Antal rum 10 rum."Vacker huvudbyggnad uppförd 1728. Huset ligger i en lugn och vacker omgivning med varierande terräng som ger bra möjligheter till rekreation och jakt."


Underbara ytor och möjligheter - men lite att göra! Nu är det här ju inte bara ett hus utan en större egendom med 103 ha åker, skog och bete. Vad fin åkermark (svartmylla på lerbotten samt sandjord) kostar i Halmstadsregionen är jag inte insatt i men lantbruksbyggnaderna verkar inte vara i så gott skick. Och trots allt kostar egendomen 14 milj kr. Skulle vara att marken och jakten är värda det då?Här håller jag med mäklaren som skriver "Huset ligger i en lugn och vacker omgivning". Jag tycker att huset är vackert och avspeglar just lugn. Kanske lugnet innan stormen innan nästa familj flyttar in och börjar härja runt i sann renoverinsganda? Det här huset kan bli det Finaste Huset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...