tisdag 10 januari 2012

Göteborgs mesta utsikt?

Not 2012-04-23 ny annons ute nytt pris 8 250 000 kr

jag antar att det är fler än jag som har sett det här huset i Göteborg och beundrat dess läge. Har du varit på Liseberg eller åkt E20/E6 så har du sett huset. Läget är fantastiskt och husets utseende också, "nationalromantikens ideal med många tidstypiska detaljer" enligt mäklaren.Här är husets utsikt:Har du som jag funderat ut hur det ser ut inuti (ja, jag är ju alltid nyfiken) så kommer bilderna här.

det finaste av allt, det halvrunda rummet med ustikten.
Och om du nu inte bara nöjer dig med att se hur det ser ut utan känner att så måste du bo - så är ju såklart huset till salu just nu: Danska Vägen 2 Örgryte - Bö, Göteborg Utgångspris: 9.000.000 kr Boarea: 250 kvm Biarea: 115 kvm Rum: 11 Typ: Friliggande villa Tomtarea: 1 627 m²

"Ett sällsynt tillfälle att förvärva en i många stycken unik fastighet. Högt belägen med en fantastisk utsikt över centrala Göteborg med Liseberg och Gothia Towers i fokus. Ett mycket vackert hus uppfört efter nationalromantikens ideal med många tidstypiska detaljer bevarade. Huset har genomgått en varsam modernisering och ombyggnation."

Och om du vill kan du göra kontor av huset. Men det vore väl slöseri? Undrar om trafikljudet stör? Priset är högt men visst är det här en klar kandidat till Finaste Huset?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...