måndag 30 januari 2012

helgens köksrenovering

... gick inte så bra. I alla fall inte för min del. Tanken var att jag skulle ha "hjälpt" Mannen med köksrenoveringen som vi håller på med i ena hyreslägenheten. Nästan hela helgen var ledig för byggarbete. Men det blev inte så för min del. Tur att Mannen jobbade! Jag tror att Arga Snickaren skulle ha blivit arg på mitt bristande samarbete. Mannen är van, han blev inte arg.

Först så är det ju allt det där vanliga Hem&Familj som skall fixas på helgen  - städning, tvätt, diskmaskinen, matlagning och undanplockning. Sen smet jag iväg på stan på lite slutrea (kläder). Det tog så lång tid att jag bara hann laga mat innan jag åkte ut till stallet och motionerade dotterns ponny (eftersom dottern är förkyld). Sen var den dagen slut. På söndag förmiddag hade vi en ponnyspekulant som tittade på ponnyn som är till salu. På eftermiddagen var det lite släktkalas. Sen var hela helgen slut. ;)

Lite dåligt samvete har jag. Det här borde jag ha gjort istället:

någon gång hade det varit en vattenskada under fönstren...

...förra ägaren hade valt många lager av tapeter för att dölja detta.

gamla köket rivs ut, ja det gjorde vi faktiskt förra veckan

den här helgen hann Mannen regla och planera för el och vatten
Undrar fortfarande vad Arga Snickaren hade sagt om att jag åkte ut och lekte i stallet istället för att hjälpa till. Och bara det där med att "hjälpa till" - det är ju samma som när en pappa är "barnvakt" åt sina egna barn. Engagemanget skiljer...

Förresten så var jag och frågade vad det kostar med LED-spottar till halltaket - sådär 4200 kr. Va? För taklampor i hallen? Kanske har IKEA billigare? Annars blir det inga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...