onsdag 11 januari 2012

huset som gud glömde

var det inte den här filmen?


Eller var det möjligen det här huset?Kilane 193, Ånimskog, Boarea ca 250 kvm, Biarea ca 125 kvm, Tomt 2238 kvm, Byggår 1947, Pris 395 000 kr / högstbjudande
"Fastigheten belägen i Snäcke, ett stenkast från slussen till Ånimmen som ingår i Dalslands kanal. Fyra lägenheter finns i huset, lämpligt att hyra ut veckovis på sommaren. Stor balkong mot väster. Naturskönt område med närhet till ett flertal sjöar samt vandringleder. Fastigheten i behov av renovering. "
Kan man väl inte hyra ut till de stackars turisterna? Kanske har använts till flyktingförläggning eller annat av socialförvaltningen eller kommunen sponsrat boende? Hemskt. Undrar om möblerna följer med på köpet? Om du undrar var det ligger så är det långt bort:Och ändå - 395 000 kronor för en hel hyresfastighet med fyra lägenheter i närheten av vattnet med stor tomt. Och ingen vill ha det? Inte jag heller fast jag har en dröm om ett B&B så passar det här inte alls in i min dröm. Det här huset är en mardröm (framförallt är det nog en mardröm att sälja för den stackars mäklaren). Och tycker du nu inte att det är en mardröm så ring genast mäklaren - det är nog väldigt prutbart! Det har varit till salu i 366 dagar och redan prissänkts 39% med 255 000 kr.

Slutsats - läget är allt när det gäller fastigheter.

Som filmbilden säger "För Guds skull ta er ut härifrån!"

Följ min blogg med Bloglovin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...