söndag 1 januari 2012

nya TV-serier om hus

Måndag den 2 januari startar Beeny's restoration nightmare 21:00 - 22:00.
Medverkande: Sarah Beeny Säsong: 1 Avsnitt: 1 / 3 Produktionsår: 2010


"Brittisk realityserie från 2010. Fastighetsexperten Sarah Beeny åtar sig en enorm största utmaning: att rädda den fallfärdiga herrgården Rise Hall i östra Yorkshire. Hon planerar tillsammans med sin make att transformera fastigheten till en vacker festlokal där bröllop kan hållas. Och de hoppas kunna slutföra projektet inom nio månader, med en snäv budget. Nu måste Sarah sätta klorna i 97 rum med fuktskador, över 4000 kvadratmeter med läckande tak, och sammanlagt 1,6 kilometer långa korridorer."
Jag återkommer med mer info om Saras nya program snart, men kan du inte vänta så kommer en länk här och här och här är huset:I "Här är TV3:s vårtablå" skriver dagensmedia.se om att Hustoppen är ett av de nya programmen. Häromdagen såg jag TV-reklam för programmet men hittar ingen annan information ännu. Vad jag förstår var det en kopia av "Storbritanniens finaste hus". Jag tror att den startar den 23 januari på TV 8.


Mer info här (PDF).
"Tillsammans med inredningsarkitekten Jannika Hernelius och arkitekten Andreas Forsberg får vi äntligen titta in i husen vi alltid undrat över hur de ser ut innanför den snygga fasaden."

"Vår jury leds av en av Sveriges och världens mest erkända arkitekter - prisbelönte Gerth Wingård. Inredning, design, funktion, skönhet. Allt räknas när Sveriges Topphus 2012 ska koras."
Sen ser jag i samma PDF att vi kan se fram mot ett nytt "Sveriges Fulaste Hem" också på TV3. Startdatum vet jag inte.


Lyxfällan kommer i TV3 med sin tolfte Säsong. Nej det är väl inget renodlat hus-program, men ofta hör boendet och ekonomin ihop (här snarare usel ekonomi och uselt boende?).


Property Ladder fjärde säsongen (är det repris eller nya avsnitt?) kommer också under våren. En Plats i Solen fortsätter...

Våren är räddad! Det är så mycket enklare att se på när andra reparerar på TV än att göra det själv. Det blir inte dammigt och fullt av målarfärg överallt och så blir det billigare också! Så kan man få känna lite skadeglädje när andra misslyckas (=förnedrings-TV)  ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...