fredag 3 februari 2012

hästställe med lyxkänsla

Det här häststället har varit till salu förut - om det inte blev sålt då eller om den nya ägaren nu säljer vet jag inte. Eller om det fortfarande är till salu? Men vilket ställe! Pris hittar jag inget i den aktuella annonsen. (se not längst ner, ny annons nytt pris)Obbhult 14, Rolfstorp.
"I mycket naturskönt och kuperat landskap med ca 20 km till Varberg och 80 km till Göteborg ligger detta mycket unika objekt. På gården finns ridhus och stall för sju hästar samt 13 ha betesmark. Här är atmosfären rofylld och avkopplande i en exklusiv miljö.

För dig med stort intresse för hästar är finare hästgård svårt att hitta. Detta är ett unikt boende, för att driva verksamhet eller bara njuta av allt själv."
 Den som har inrett det här huset får gärna komma hem till mig:


2009 kostade det i alla fall 18 milj kr enligt booli.se:Vem tror att det är lättare att sälja nu 2012? Men ett av de allra Finaste Hus jag någonsin sett - ett drömhus!

Bloggen Room and Serve visade flera bilder 2009, här. Fler bilder och information på bloggen En Trädgårdsröm, som jag också lånat bilderna nedan från,  här.


  På Obbhult 14 finns Villa Stenhuset - som kan hyras. Hemsida här.
"Välkomna att hyra Villa Stenhuset, lämpligt för mindre konferenser, bröllop, eller att fira annan händelse i livet, eller just inget alls, bara vilja komma bort fr vardagen, byta miljö och ”vara” i Frankrike för några dagar.
3 fantastiska dubbelrum ger övernattning åt 6 personer, middag för 30 personer, och om man vill så finns möjligheten med tält, vi har haft bröllop med 100 middagsgäster.
Vi löser allt till ert bästa!"
Trädgården är heller inte fel!

Tja, hade man sådär 18 milj över så visst!!!

not 2013-06-10 - ny annons, nytt pris 14 600 000 kr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...