lördag 10 mars 2012

Hemnetknarkare på Facebook

"Hellre Hemnetknarkare än Facebookberoende" skriver Alexander Norén på sin blogg.  "Facebook sprider olycka" skriver DN.se.
"– Facebook skapar ett omedvetet vanebeteende, säger Leif Denti, doktorand i psykologi vid Göteborgs universitet."

"Hälften av den svenska befolkningen, 4,5 miljoner människor, använder Facebook. Drygt tre miljoner av dessa loggar in där varje dag."

"Svenska kvinnor tillbringar i genomsnitt 81 minuter varje dag på Facebook, mer än männen, som enligt undersökningen använder 64 minuter."
GP papperstidningen skrev också om beroendet med en rubrik som löd ungefär "Vi blir olyckliga av Facebook" - men sen framgår det av inlägget att man blir olycklig om man inte får läsa Facebook. Det är ju en annan sak?

Men för alla som är totalberoende av både Hemnet och Facebook, och inte är minsta ledsna över det, kan jag (om du inte redan visste) meddela att du kan följa Hemnet via Facebook. Man kan följa Booli och Bovision också. Ultimate. Då missar du inget - om man är husberoende.

Hemnet hade på sin Facebook-vägg häromdagen följande inlägg:
"Om du hade hur mycket pengar som helst och kunde bo var som helst - vilket hus på Hemnet skulle du köpa då? Vi vill se ditt drömboende! På Hemnet är vi lite sugna på det här:  Rosenhillsvägen 23, Stockholm "

Minst 40 kommentarer till det inlägget. Här är några av "folkets" drömhus:

länk
länk tidigare på Finaste Huset
länk tidigare på Finaste Huset
länk tidigare på Finaste Huset
länk
länk
länk
länk
Själv ser jag inte vare sig Hemnet eller Facebook som något problem? Drömma är väl inte fel?

Kommentera gärna och visa mig ditt Finaste Hus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...