torsdag 22 mars 2012

jobbigt förhållande till hus

hus och husrenovering kan vara jobbigt för ett förhållande! Det kan vara jobbigt (som i kroppsarbete = jobba) att ha ett hus. Man kan behöva jobba med sitt förhållande för att få det bra. Man kan behöva jobba med sitt hus för att få det fint. Men killen i Bauhaus reklamfilm har nog fått det hela om bakfoten?Hon vill att de ska jobba på sitt förhållande. Han vill också jobba. Hon menar tillsammans alltså. Ja det vill han med! Fast det där med kommunikation är svårt, jag är inte säker på att de menar samma sak ;) Här kommer videon:Fast jag och Mannen är också väldigt bra på att jobba på vårt förhållande. Ibland gör vi saker tillsammans - som att montera ett kök, eller gräva varsin grop i trädgården. Ibland gör vi en utflykt tillsammans - till soptippen eller bygghandeln. Trots det - håller vårt förhållande fortfarande!

Så att göra något tillsammans, att ha ett gemensamt mål att arbeta mot och diskutera - kanske faktiskt är bra för ett förhållande? Kan det vara familjeterapi att renovera hus? Nja skulle gissa att det går dåligt fler gånger än det går bra. Se också "sagan om den lilla familjen och drömhuset".

Apropå relationsproblem så börjar snart Arga Snickaren igen, Kanal 5 den 4 april. Han jobbar på folks förhållanden! Eller inte?

Minns ni filmen "Den vilda jakten på lyckan" eller orginaltiteln "The war of the Roses". Där gick det väl inte så värst bra för äktenskapet att skapa det perfekta hemmet, om jag inte minns fel? 
"A married couple try everything to get each other to leave the house in a vicious divorce battle."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...