måndag 12 mars 2012

varför grönt i trädgården?

...för annars är det ingen trädgård!!! Det här är en stenöken:

Fast annars måste man väl säga att det är ett supermodernt hus? Storgatan 2 Smögen, Sotenäs Karta Boarea 300 m² Tomtarea 401 m² Antal rum 7 rum. Inget pris utsatt.
"Friliggande villa Extremt häftigt designhus på c:a 300 kvm i hjärtat av Smögen. Stora italienska 60x60 plattor från Raggio di Luna på golv och väggar, afrikanskt trä, SieMatic kök samt wc-dörr där glaset blir grumligt vid upptaget. Maskiner från Gaggenau & Miele. Terrasser och p-platser är omgärdade av rustika Bohuslänska granitblock."


Speciellt tvättstugan gillade jag:

I en tvättstuga funkar det alldeles utmärkt med stenöken, men trädgården (eller brist på trädgård) var bara hemsk. En eller annan buske skyddar från insyn och är inte särskilt svårskött. Nej jag vet att det här huset är supermodernt men det är inte min stil.


2 kommentarer:

 1. Buskar, gräs och annat grönt har vi undvikigt i vår trädgård, pga svår allergi mot nästan alla växter och annat. Och även för att få till så många parkeringsplatser som möjligt, eftersom det är ett stort behov här på smögen under högsesong. Och eftersom vi äger en bilfirma och hela vår vardag består av bilar så var detta en utmärkt lösning på problemet - alltså en platt stabil stentomt! (med minst 7 parkeringsplatser).
  Jag förstår era reaktioner på vårt mcyket speciella hus, men som ni kanske förstått är vårt hus bygt precis efter våra behov och vår smak, vilket alla borde kunne bygga sina hus efter, inte sant? ...


  Så en och en annan buske kanske inte är så smart ändå?

  SvaraRadera
 2. Huset är jätteläckert! Såg det när vi var nere i Smögen för några veckor sedan. Visst har du rätt, man skall bygga sitt hus efter sina egna behov.

  Men en blogg blir ointressant om man bara skriver positiva saker hela tiden, jag gillar att ha åsikter om annorlunda. Det är det som skapar reaktioner...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...