måndag 23 april 2012

paradvåning

häromdagen så hittade jag ju en liten lämplig ungdomslya till dottern i Göteborg. Men en viss oro känner jag ju inför tanken att släppa iväg henne alldeles själv.

Så kanske mamma och pappa kan bosätta sig bredvid? Kanske dags för en paradvåning utan barn till mamma och pappa? I vår ålder när barnen börjar flytta ut är det ju dags att sälja huset och köpa en lägenhet? Problemet är bara att vi har ett barn kvar hemma och att den här lägenheten är dyrare än vårt hus? Mycket dyrare...

Lorensberg Lyckans väg 4, Göteborg Bostadsrättslägenhet Utgångspris: 21.950.000 kr, 10.293 kr i månadsavgift Boarea: 357 kvm 6 rum

i det här huset ligger lägenheterna, privata terasser tillhör.
luftigt ljust och med utgång till uteplats
inte bara ett master bedroom utan en master suite tillhör

Klippt från mäklarens beskrivning: "Bjurfors Exklusiv har nöjet att presentera en fullständigt unik och nyproducerad bostad med Göteborgs bästa läge vid Näckrosdammen. I anrik fastighet med nationalromantisk prägel, byggd 1913 som privatbostad till SKF:s grundare Axel Carlander, återfinns denna magnifika våning om 357 kvm. Bostaden inreds med genomgående exklusiva materialval från bland andra Poggenpohl, Gaggenau, Duravit, Dornbracht och Brix."
 Jag är nog lite ironisk i det här inlägget också. Men hade annars inte haft något emot att kröna min bostadskarriär med detta fastighetsobjekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...