onsdag 4 april 2012

TV-krock i heminredning

jamen är de inte lite dumma nu eller? Efter en lång period utan nya fräscha husprogram på TV så sänder de nu de båda bästa (?) husprogrammen samtidigt.


I kväll startar Bygglov med nya avsnitt på TV4 kl 20.00, samtidigt sänds säsongens första avsnitt av Arga Snickaren på Kanal 5.


Bygglov Onsdag 04 april 2012 23:55

Säsongsstart. Del 1 av 10. Bygglovs-trion hjälper systrarna Hasselberg med att göra om ett garage i deras barndomshem till en gäststuga. Willy och Matte river väggar och bygger en terrass ut mot havet, och deras ansträngningar överträffar allas förväntningar.

Bygglov är ett svenskt inredningsprogram från 2012 i 10 avsnitt. Det här är Bygglovs åttonde säsong och teamet består som vanligt av snickarna Mats "Matte" Carlsson och Willy Björkman samt inredaren Mija Kinning. 


Arga snickaren Avsnitt 1, säsong 7 Sänds: 4 april 2012. Arga snickaren – räddaren för sönderrenoverade hem och relationer.

Jaja, jag har en inspelningsbar box till min TV. Men först ska jag resa väggar till den nya carporten några timmar efter jobbet. Vad väljer du? Vilket program är din favorit?

Mija är min absoluta favoritinredare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...