söndag 13 maj 2012

Solsidan måste flytta

"Fredde och Mickan måste byta Lyxvilla", "Nu flyttar de från lyxvillan" är Expressens rubriker.

Josephine Bornebusch som Mickan och Johan Rheborg som Fredde i den populära tv-serien Solsidan.
Foto: Foto: Morgan Norman/Söderberg Ag

Josephine Bornebuschs och Johan Rheborgs rollfigurer Mickan och Fredde har lämnat det stora vita huset när den nya säsongen av ”Solsidan” visas. Anledningen är att ägarna tröttnat på att ha ett inspelningsteam i hemmet.
Foto: LOTTE FERNVALL
Tydligen har husets ägare tröttnat på att vara invaderad av TV-bolaget som gör TV-serien Solsidan.

Men jag har en spännande fortsättning "Fredde upptäcker att det finns någon i området som har en STÖRRE villa och bestämmer sig då för att till varje pris köpa detta hus. Mickan upptäcker att frun i det påtänkta huset äger hennes favorit-klädaffär och är genast med på idén för att bräcka denna. Fredde vet dessutom att huset säljs p.g.a ekonomiska problem och att han kan göra en bra affär. Det blir dock svårt att sälja Fredde och Mickans gamla hus och under några nervösa avsnitt måste Fredde och Vickan SPARA.".

Och behöver TV-bolaget hjälp att leta reda på ett nytt hus att filma i så är undertecknad "Absolutely Faboulus" på att finna dyra hus på Internet!

Jag har dessutom läst att Odd Molly-aktien har gått ner i pris! Men nu kan man läsa att de har fått en ny VD och man tror därför att aktien på sikt kan fördubblas (läs mer här). Dock är jag lite tveksam till detta eftersom det skrivs i artikeln att "En fundering är om H&M är intresserat av att köpa hela Odd Molly, och som förberedelse inför det placerar Attemark på vd-stolen. Tänk vilken utväxling det skulle bli för Odd Molly att få sälja sina kläder i ett hörn av alla H&M-butiker?".

Nej nu är jag orolig över världen - Fredde och Mickan måste flytta och Odd Molly kan bli HM-företag? Hur ska alla människor på Sveriges Solsida hantera detta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...