lördag 30 juni 2012

bo i Alingsås

...kanske är rätt? Nu kommer till och med en TV-serie med det budskapet? Från Alingsås kommuns hemsida:

SVTs nya dramakomedi utspelar sig i Alingsås - nu börjar inspelningarna

Molanders är SVTs nya dramaseriesatsning och handlingen utspelar sig i Alingsås.
Den nya tv-serien kretsar kring familjen Molander som lämnar ett hektiskt liv i Stockholm och flyttar till orten Alingsås där pappan Robert växte upp. Deras mål är att försöka rädda familjen efter att hans fru Fanny gått in i väggen.
Robert blir chef för Alingsås kulturskola och dirigent för ortens amatörsymfoniorkester. Men allt blir inte riktigt som de tänkt sig.

Från svt.se - "Skapare och manusförfattare är Ulf Kvensler och huvudregissör är Leif Lindblom. Huvudrollerna spelas av Eric Ericson och Livia Millhagen. Serien produceras av SVT Drama och spelas in i Göteborg med omnejd. Tolv avsnitt görs för sändning våren 2013. I övriga roller ser vi bland andra Julia Dufvenius, Eva-Britt Strandberg, Lars-Erik Berenett och sångerskan Malena Ernman."

Lämna ett hektiskt liv i Stockholm och flytta till Alingsås - låter som ett bra val! Att det är en dramakomedi att flytta till Alingsås kanske också stämmer? Men som sagt allt blir inte alltid som man tänkt sig?!
 
Fast att hitta någonstans att bo i Alingsås är inte så lätt - svårt att få hyreslägenhet, det finns en hel del nybyggda bostadsrätter men de är dyra, de få villor som kommer ut till salu brukar säljas fort. Alingsås är attraktivt! Och trevligt! Ett litet urval:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...