måndag 5 november 2012

Göteborgs dyraste

GP skrev häromdagen om "Här är stans dyraste adresser".
"En gång hette det Bödelslyckan. Nu är det Lyckans väg - och Göteborgs dyraste adress.Det kostar omkring 10,4 miljoner kronor att flytta in där. Det är nästan två miljoner mer än på Hovåsvägen, som ligger tvåa i statistiken för Västra Götaland. På tredje plats finns Golfbanevägen med drygt 8,1 miljoner kronor i köpesumma."
bild lånad från GP. Bild: Måns Langhjelm
 Lyckans väg har jag bloggat om förut:  "Paradvåning" och "Ungdomslya"

Utgångspris: 21.950.000 kr, 10.293 kr i månadsavgift Boarea: 357 kvm 6 rum
Pris 3 990 000 kr Boarea 68 m² Antal rum 2 rum Avgift/månad 1 961 kr/mån

I båda blogginläggen om Lyckans väg var jag smått ironisk gällande priserna. Men faktum kvarstår - jag skulle gärna köpa båda!

Båda lägenheterna är borttagna från mäklarnas sidor och någon uppgift om slutpris finns inte hos Booli tyvärr.  Någon som vet nåt?

Om du nu hellre vill bo i Hovås så kanske detta fastighetsobjekt för 25 000 000 kr kan rekommenderas?Jag tyckte huset var alldeles underbart vackert - vilket läge!

Från mäklarens hemsida: "Åberg & Lawe är en mäklarfirma som specialiserar sig på att förmedla unika bostäder i och utanför Göteborg". Tydligen är bostäderna (åtminstone den ovan) så unika att de inte behöver finnas på Hemnet. Kanske är man inte hemnet-knarkare om man har 25 milj kr över? Då är det ju rätt taktik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...