onsdag 9 januari 2013

önskebadrummet

Expressen visar 16 lyxiga badrum i 16 olika stilar. De här vill jag ha!

Franskinspirerat i marmor - Louis, Vedum
Badrumsserien Louis har en gustaviansk prägel och tillverkas med hantverksmässig omsorg. Här har man tagit svensk tradition och placerat i ett ­franskinspirerat badrum. Det finns möjlighet att göra materialval i marmor och kalksten samt att välja matchande tillbehör. Levereras monterad.
Pris: Underskåp i vitt utförande med tvättställsskiva i Jämtlandskalksten, 21 012 kronor/styck, spegel inklusive lampetter, 3 508 kronor/styck.

Newport, Lidhults - Lyxigt med runda former
Newport är ett lyxigt badrum med rundad porslinsho och badkar som mjukar upp helhetsintrycket. Varmvitt porslin och svarta stenskivor skapar en fin kontrast.
Pris: Kommoden kostar cirka 80 000 kronor, då ingår handfat, blandare och toppskiva/hylla. Spegel, 2 600 ­kronor, badkar, 46 200 kronor

Solvik, Aspen - Klassisk New England-stil
Solvik är en traditionell möbelserie inspirerad av svenska kustvillor och New England-stilen. Underskåpet har två lådor och ett lönnfack under tvättstället. Högskåpet har tre lådor, en lucka och hylla i granit. Alla lådor är klädda med nålfiltsmatta i botten, är fullt utdragbara och mjukstängande. Serien finns i vit, svart ek och ek. Levereras monterad.
Pris: Pall, 4 215 kronor, underskåp, 10 550 kronor, granitskiva inklusive tvättställ, 14 155 kronor, högskåp, 16 775 kronor, ­spegel, 4 050 kronor.
 Bilder och bildtexter lånade från Expressen.se se länk ovan.

Vill ha och skulle betala för är nog dock en helt annan sak. Visst är det snyggt men att betala 80' för en kommod känns väldigt avlägset - hellre en utlandsresa för de pengarna!

Här är några andra riktigt snygga badrum, från Houzz;  Readers' Choice: The 10 Most Popular Bathrooms of 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...