fredag 28 februari 2014

The Hotel Inspector

Eftersom jag har varit sjuk en tid har jag haft jättemycket tid att se på TV. En av favoriterna är Hotellinspektören TV8 eller "Ruth Watson's Hotel Rescue", nyare delar av serien finns med Alex Polizzi också.


Har du någon gång varit i London eller England och bott på ett sjaskigt engelskt hotell? Ett sånt där med blommiga heltäckningsmattor som inte matchar de blommiga tapeterna och ett badrum med urinfläckad heltäckninsgmatta och utan varmvatten i duschen? Då vet du. Ruth Watson åker till hotellen och klagar - på det som du och jag också skulle ha klagat på. Hotellägarna förstår inget alls?!


"Följ med hotellinspektören Ruth Watson på en resa runt England där hon hjälper oerfarna hotell- och vandrarhemsägare att få igång sina verksamheter. Hon besöker en rad krisande företag som har sett bättre dagar och är i behov av en helomvändning. Ruth är väl medveten om de utmaningar livet som egen företagare innebär, och kämpar nu till det yttersta för att hjälpa hotellägarna. Efter att ha identifierat deras svagheter måste ägarna anstränga sig för att få sina verksamheter på rätt köl."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...