torsdag 17 april 2014

rita ditt eget hus

...nästan. Jag blev nyfiken och använde Movehome.se för att rita mitt eget hus. Såhär blev det:

mitt hus skapat hos Movehome.se

Jag ville ha ett enplanshus, har insett fördelen med det. Nu bor vi ju i en lägenhet. En våning. Väldigt bekvämt att städa och att slippa springa upp och nerför trappor. Fast nackdelen är ju att vi bor på andra våningen så vi måste gå upp och nerför trappor för att komma till källare och trädgård. Så ett enplanshus vill jag ha en dag.

Jag gillade planlösningen som det här huset från Movehome.se hade. Allmänna ytor samlade i mitten och föräldrasovrummet på ena sidan och barnrummen på andra sidan. I alla fall väldigt praktiskt när barnen blir större.

planlösning från movehome.se

Självklart lyckades mitt hus bli dyrare än standardutförandet. Antar att det lätt blir så? Dyraste ändringen jag gjorde var att be att få huset i puts 229,900 kr extra. Såhär blir huset med liggande panel istället - enkelt att se skillnaden:


Movehome.se var inte riktigt som SIMS (dataspel där du bygger och möblerar hus). Hmm, så till nästa uppgradering kanske vi kan få möblera och välja tapeter också? Och gärna flytta lite väggar och lägga till rum? Och så vill jag kunna byta tomt - den där tomten med sjöutsikten är så svår att hitta.

Vill du ha fler husmodeller att välja på finns det här hos Trivselhus.se. Fast jag inser det praktiska med enplanshus i puts är jag väldigt förtjust i sådana här husmodeller:

C:023 från Trivselhus.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...